WELLNESS HOTEL AQUATHERM - "A CSALÁDIAS KÖRNYEZET"
CÍM: 8749, ZALAKAROS, ÜDÜLŐ SOR 6.
+36 93 541 910 | +36 30 474 8687

Zalakarosi Gyógy-, és Élményfürdő

Aki 40 évvel ezelőtt járt utoljára Zalakaroson, meglepődne, mivé fejlődött a fürdő. Az egykori egyetlen gyógyvizes medence helyett ma egy komoly fürdőkomplexumot talál. Igaz, ma is élvezheti a gyógyvíz gyógyító hatását a szabad ég alatt, de rossz idő esetén sem kell lemondani erről az élményről, egész évben kellemes időtöltés.

furdo_3

Élményben pedig bőven lehet része annak, aki idelátogat, hisz többek között kipróbálhatja a hullámfürdőt, a csúszdákat, a vadvíz-áramlatot, még a fürdőnadrágrabló buzgárt is; de unokáját is nyugodtan beengedheti a gyerekmedencékbe.

furdo_2

Legfőképpen a reumásoknak és a mozgásszervi betegségben szenvedőknek vagy baleseti, műtét utáni rehabilitáció esetén. Termálvizes medencék és masszázsok fáradtság és idegi kimerültség esetén. Aki pedig kényeztetésre vágyik, annak a wellness-szolgáltatásokat ajánljuk. Víz alatti masszázsok, szaunák...

furdo_1

Hullámfürdő, csúszdák, vadvíz-áramlat, nevetésre ösztönző buzgárok... kicsiknek és nagyoknak. Gyógyítás, kikapcsolódás, élmény a zalakarosi fürdőben!

További ajánlatok