WELLNESS HOTEL AQUATHERM - "A CSALÁDIAS KÖRNYEZET"
CÍM: 8749, ZALAKAROS, ÜDÜLŐ SOR 6.
+36 93 541 910 | +36 30 474 8687

Zalakaros - a legvirágosabb város

Festői környezet dombokkal, túrázásra hívogató erdőkkel, borkóstolásra csábító szőlőhegyekkel. Messze a nagyvárosok zajától, túlzsúfoltságától. Virágos, ápolt parkok, tiszta levegő. Bizonyára Ön is gyakran vágyik rá és egy olyan menedéket keres, ahol a csendben és nyugalomban fel tud töltődni, ahol új életerőt, vitalitást tud magába szívni.

Egy kicsit sétálni, nézelődni, rácsodálkozni országunk szépségeire; egy jót túrázni, akár éjszaka is vagy a Kis-Balaton csodás világával ismerkedni, de a távolabbi környék is számos színes látnivalót és programot nyújt.

Ez a hely Zalakaros. Egy kisváros, ahol lelki egyensúlyát, harmóniáját újra megtalálhatja. Egy kis város az ország egyik legnagyobb vízfelületű fürdőkomplexumával. Az idegi feszültség, a stressz egyik legjobb oldószere az itt található termálvíz, a vízi élményekben gazdag élményfürdő és a különböző masszázsok, kezelések.

A reumával, mozgásszervi betegségekkel küszködőknek pedig áldásos ennek a kénes gyógyvíznek fájdalmat csökkentő, regeneráló hatása.

További ajánlatok