WELLNESS HOTEL AQUATHERM - "A CSALÁDIAS KÖRNYEZET"
CÍM: 8749, ZALAKAROS, ÜDÜLŐ SOR 6.
+36 93 541 910 | +36 30 474 8687

Wellness-Oázis – „ahol jó ellazulni”

Hotelünk egyik gyöngyszeme az exkluzívan kialakított Wellness-Oázis. Kikapcsol, feltölt, testet és lelket harmonizál, vitalitást ad. Ez a rekreáció otthona, ahol gondtalanul lebegünk, s feloldódik bennünk a feszültség.

wellness_3

Finn szauna - Javítja a vérkeringést, edzi a szívet, és erősíti az immunrendszert. Elősegíti a méreganyagok természetes úton történő távozását, oldja a stresszt.

wellness_1

Infraszauna - Jótékony hatást gyakorol a szív- és érrendszerre. Fokozódik az anyagcsere, felgyorsul a szervezet salakanyag-eltávolítása, csökken a túlzott savasodás. Az immunrendszer aktivizálódik, védekező erőink növekszenek.

Feszített víztükrű masszázsmedence - A víz alatti vízsugármasszázsnak köszönhetően az egyik legjobb relaxációs eszköz, amely nemcsak kellemes kikapcsolódást nyújt, hanem az egészségre is pozitívan hat. A vízsugarak fellazítják az izmokat és ízületeket, feloldják az energiatorlódásokat, csökkentik a fájdalmat. Átmozgatja a nyirokrendszert, mely által az immunrendszer megerősödik.

Dézsás élményzuhany - A szaunázás felhevülés utáni időszakában a lehűléshez a legcélszerűbb használni. Serkenti a vérkeringést.

wellness_2

Említésre érdemesek még a különböző érzékszervek stimulálására szolgáló egyéb praktikák is, így a relaxációs zene, valamint éjszakai igénybevétel esetén a különböző hangulatú fények is.

Wellness-Oázisunk igény szerint éjszakára kibérelhető privát használatra, kívánság szerint gyertyafény és pezsgő bekészítéssel.

A privát éjszakai wellness-használat óránkénti díjszabása:

További ajánlatok