WELLNESS HOTEL AQUATHERM - "A CSALÁDIAS KÖRNYEZET"
CÍM: 8749, ZALAKAROS, ÜDÜLŐ SOR 6.
+36 93 541 910 | +36 30 474 8687

Wellness Hotel AquaTherm

Kedves Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kormány döntésének hatására szállodánk 2021. május 20-án ÚJRA NYIT! 

A rendeletek szerint a  turisztikai célú vendégeknek védettségi igazolvánnyal kell rendelkezni illetve továbbra is lehetőség van üzleti, gazdasági, oktatási céllal érkező vendégeket fogadni!

Várjuk kérdéseiket, foglalásaikat, hogy mielöbb újra találkozhassunk!

 

A hotel Zalakaros központjától nem messze, a Gyógy-, Termál- és Élményfürdő bejáratától mindössze 300 m-re várja Önt 23 szobájával és 1 kétlégteres családi szobájával. Harmónia, egyediség, meghittség és kedvesség jellemzi a szállást, amely már első pillantásra rabul ejti a tekintetet.

Az AquaTherm Hotel*** nyolcszögletű formája a vitalitást erősíti. A kereszténység és a Zen buddhizmus szerint az újjászületés jelképe, az asztrológusok szerint a nyolcszög az anyag és a szellem közvetítője.

hotel

Szállodánk az Ön szellemi és fizikai erőforrásának megújulását, valamint test és lélek harmóniájának kiegyenlítődését tűzte ki célul. 

Kényeztesse testét és lelkét akár aroma- vagy stresszoldó masszázzsal, illetve szaunázással! Lazuljon el a pezsgőfunkciókkal ellátott masszázsmedencében, hogy a végtelen nyugalom átjárhassa lényét!

Az Ön további kényelmét és elégedettségét szolgálják: légkondicionált szobák (térítés ellenében, előzetes foglalás esetén), mozgássérült vendégek számára kialakított szobák, zárt parkoló, napozókert, ingyenes internet szolgáltatás, társalgó darts-cal (érmével műkődik) és csocsóasztallal (ingyenes), lift, s nem utolsó sorban a hotel személyzetének kedvessége és segítőkészsége. Kérjen bátran tőlünk ajánlatot, melyet maximálisan igyekszünk az Önök elképzeléseihez alakítani!

További ajánlatok